GIVA (de Grote Integratie Van Alles)

Welkom bij Schrijvenoverleven! Ik maakte deze blog aan en moest van WordPress al meteen een keuze maken waar het over zou gaan: kunst en entertainment, lifestyle, voeding, schrijven en boeken, … Help, even in de haartjes krabben. Moet ik daar echt tussen kiezen? Opgelegde structuren, ik loop er telkens weer in vast. Kan niet bij mijn thema blijven, raak weer in iets anders geïnteresseerd, schrijf ook gedichten en waar horen die dan thuis?

quotes-picture-maker-from-epictetus-quote-about-writer-quotescover-z32J5d-quoteDaarom startte ik Schrijvenoverleven. Dit is de GIVA: de Grote Integratie Van Alles. Voilà! Hier kan ik letterlijk over elk thema schrijven waar ik maar zin in heb. Als het over duurzaam en ecologisch gaat, schrijf ik op de blog van Villa VanZelf omdat ik nu eenmaal in dat project werkzaam ben en het daar mooi thuishoort. Maar al het andere komt hier terecht. Letterlijk dus: schrijven over leven. Maar net zo goed: schrijven-overleven. Schrijven als een manier van overleven, een primaire functie als eten en slapen, want zo voel ik het wel aan.

Ook behoorlijk primair: muziek. Als ukje van 6 met piano gestart, in 2014 – exact 40 jaar later, het leven kan soms gek lopen – beginnen studeren aan LUCA School of Arts in Leuven en in 2017 mijn bachelorproef gehaald. Intussen studeer ik privé verder,  freelance ik als pianist en voel ik me klaar om zelf les te geven.

En nog een interesse die meer en meer aan me trekt: vrouwen! Ik ontwikkelde een driedaagse workshop waarin vrouwen de kans krijgen om hun specifieke vrouwelijkheid te exploreren in interactie met andere vrouwen en trek daarmee de wijde wereld  – nu ja, voorlopig het wijde Vlaanderen – in. Wees welkom!

Sandra Roobaert

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s