The wild experiment

Piano spelen kan ik alvast goed genoeg om in 3e bachelor te raken aan een conservatorium. Schrijven goed genoeg om een prijs te winnen in een bescheiden literaire wedstrijd. Tot daar mijn vermogen om op te scheppen over mezelf. De vraag is nu: kan ik ook piano spelen, én schrijven, én acteren in één project? Het zal moeten blijken in ‘the wild experiment’ waar ik intussen een klein jaartje mee aan de slag ben en dat over anderhalve maand de planken op moet, één keer zonder jury, één keer mét. Duim voor me! Of nog beter: kom kijken!

 

 

3 reacties op ‘The wild experiment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s